Hoofddorp

06 – 24970220 Info@logeverlichting.nl

Courant Loge Verlichting

Wellicht zijn jullie er inmiddels van op de hoogte dat onze Loge een Courant rijker is.

Het idee werd geopperd een medium te creëren waar Broeders hun Maconnieke gedachten zouden kunnen delen met de andere broeders.

De stukken die in de Courant Loge Verlichting geplaats worden zijn voor broeders in alle leeftijden in de stijl van de Vrijmetselarij maar kan indien gewenst voorzien van een  WW voor een bepaalde graad beschikbaar gemaakt worden.

Soms komen er op FB mooie stukken voorbij waaruit inzichten en verdiepingen gehaald kunnen worden en hoe mooi zou het zijn als dat soort verhalen van de Brs.: van onze eigen Loge in de Courant geplaatst worden.

W.:Br.: Ed Strobel heeft de spits afgebeten met een mooi stuk van “” De kunst van het ouder worden …… naar Cicero.”

De kunst van het ouder worden …… naar Cicero.

Bij gebrek aan, vanuit de loge, ingezonden stukken is de Courant momenteel gevuld met bij elkaar gezochte Maconnieke verhalen en gedachtes maar moet natuurlijk gevuld worden met gedachtes en verhalen uit onze eigen Loge Verlichting.

Neem een kijkje in de Courant van onze Loge Verlichting en neem contact op met onze Br.: Redacteur om een Maconniek stuk aan te leveren.

Bij sommige stukken is er ruimte om te reageren maar dit wordt gedaan in de stijl der comparitie.

De redactie van de Courant Loge Verlichting kijkt uit naar de stortvloed van Maconnieke gedachtes, hersenspinsels, overdenkingen en leerstukken die jullie na het lezen van deze mail naar de redactie zullen sturen.

Hopelijk hebben jullie net zo veel plezier met het insturen van de verhalen zoals wij hebben met het maken van de Courant.

Courant Loge Verlichting

Met warme broederlijke groet,

De redactie van Loge verlichting.

Change Language